Workshop creativ by Zucchero Media si Media Factory


January 15, 2016
Comments Off on Workshop creativ by Zucchero Media si Media Factory

In Decembrie a avut loc primul workshop creativ, dorim sa mai organizam si altele dar, pana revenim cu detalii gasiti mai jos detalii despre primul.

“Salut! Suntem Zucchero Media si Media Factory si vrem sa vorbim cu voi despre ce ne place si ce dorim sa facem impreuna.

Suntem cele mai mari si mai vechi case de productie independente din Romania. Am produs pentru majoritatea televiziunilor din Romania formate internationale precum Visuri la Cheie, Masterchef, Vrei sa fii Milionar, Roata Norocului, dar, mai important, am creat de la zero formate de emisiuni pe care am reusit sa le exportam in intreaga lume, o premiera pentru Romania si pentru Europa de Est.Formatele create de Media Factory au fost vandute in peste 20 de tari de pe 4 continente (SUA, Canada, China, Australia, Franta, Marea Britanie, Rusia) si au fost deja produse in mai multe teritorii. Miss Fata de la Tara (Miss Country Girl) a fost produs deja in Ucraina, Thailanda si China, iar M-a Facut Mama Artist/ Mom Made Me a Star este primul format din Europa de Est produs in Marea Britanie, fiind achizitionat de BBC.

Va invitam pe 9 Decembrie la un workshop in care va explicam cum se creaza o emisiune tv. Nu exista o reteta perfecta, nu exista cursuri sau manuale. E un domeniu in care fiecare poate avea ceva de spus. Atunci de ce va invitam sa invatati de la noi? Pentru ca noi am reusit, cand am avut curaj sa ducem ideile pana la capat, sa vindem si sa producem.

Agenda zile va cuprinde urmatoarele module:
– “Gaina care naste pui vii” – Bogdan Nicolescu, Creative Director si Partener Zucchero Media
– Reality Show – Marius Toader, Creative Director si Partener Media Factory
– despre primele formate romanesti produse in strainatate: Miss Country Girl (reality make over) si Mom Made Me a Star (music reality show);
– cum ajungi la un reality format care sa fie relevant local, dar si cu potential international
– despre Game Shows si secretele vanzarii unui format pe piata international – Tim Crescenti, Owner of Small World IFT and Entertainment Consultant.

La sfarsitul workshop-ului primesti 9 saptamani in care sa ne trimiti idea ta, iar noi o vom premia pe cea mai buna si vom dezvolta impreuna cu voi ideile care au potential.
Premiul pentru cea mai buna idee va fi de 1.000 Euro.”

Written by
The author didn't add any information to his profile yet.