Compania 

În 2007 noi, Marian Ene și Bogdan Nicolescu, am început o călătorie îndrazneață și nebunească. Primele noastre proiecte ne-au dat o bază solidă și au asigurat viitorul companiei: Amintiri pentru canalul Romantica, Campionatul Suporterilor pentru Prima TV, De tot râsul pentru Antena 1 și Familii în impas pentru TVR.

În călătoria noastră am trecut prin mai multe puncte de cotitură datorită unor emisiuni produse de noi, care merită menționate:

  • Mobilul, un format premiat cu trofeul Rose D’Or și Emmy, format care a ridicat standardele de producție pentru noi și ne-a impus un nou nivel de profesionalism în toate celelalte producții.
  • Batrani si Nelinistiti, un format premiat cu trofeul Rose D’Or și câștigător Bafta, care a însemnat pentru noi cel mai mare succes pe piața românească și ne-a dat încredere în a adapta și alte formate internaționale la realitatea și gusturile românești.
  • Vrei să fii milionar? – este formatul care ne-a oferit șansa de a produce pentru Republica Moldova, deschizându-ne uși noi și oferind oportunități complexe dincolo de granițe.
  • Roata Norocului – un format pe care l-am readus la viață pentru publicul român și acum intră în al 5 lea sezon pentru Kanal D. Acest show ne-a întărit convingerea că avem toate datele pentru a ne considera experți în adaptarea de formate pentru piața românească.

Și nu în ultimul rând, bijuteria din coroană – date fiind magnitudinea și performanțele atinse – este emisiunea Visuri la cheie, cu doua sezoane difuzate de ProTV, canalul TV nr 1 în România.