In presaSchimbări în emisiunea Visuri la Cheie. Doi arhitecţi noi se alătură proiectului. Cine iese? Pagina de media

Arhitecţii Alex Gavrilescu şi Andra Marinescu se alătură echipei, înlocuindu-i pe Omid Ghannadi şi Valentin Ionaşcu care făceau parte din show sezonul trecut.
Alături de cei doi, echipa emisiunii este formată din Dragoş Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia şi Laura Boghiu.


Foto: TVRPagina de media

FINALĂ PE TVR. Ultima ediţie Vedeta Populară cu Iuliana Tudor, din acest sezon.
Sezonul 6 Vedeta Populară ajunge la final.


Foto: TVRPagina de media

Emisiunea „Câştigă România” moderată de Virgil Ianţu a dat al cincilea câştigător al marelui premiu: o maşină Dacia Logan.
Teodor Ciopală, un pensionar din Bucureşti, a reuşit să câştige 10 ediţii consecutive şi să plece acasă cu maşina pusă în joc. Inedit este faptul că el a câştigat ultima ediţie a sezonului trecut şi primele 9 ediţii ale sezonului din prezent.


Foto: Pro TVPagina de media

Al doilea sezon Şef sub acoperire a pus Pro TV pe primul loc, pe toate segmentele de public. Primul episod în care a apărut Ştefan Mandachi a fost urmărit de aproape 1,6 milioane de privitori, în toată ţara.


AUDIENŢE. Bătălia dintre iUmor şi Răzbunătorii a fost câştigată de ... Roata norocului! Ştirile Pro TV, programul seriiPagina de media

La nivelul întregii ţări, lupta dintre “granzii” Pro TV şi Antena 1 a fost câştigată de …Kanal D. Aproximativ 1,7 milioane de români s-au uitat la show-ul prezentat de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi.


Foto: Pro TVPagina de media

„Şi cu asta, am mai încheiat încă un sezon Visuri la cheie”. Sunt cuvintele lui Dragoş Bucur de aseară, imediat după finalul ultimei ediţii din acest sezon a emisiunii de pe Pro TV.


Virgil iantuPagina de media

Premiile TVmania 2020. Cine a câştigat anul acesta? Cinci premii a luat Pro TV, trei au mers la Antena 1 şi două la TVR2.
Cea mai bună emisiune-concurs – Câştigă România (TVR 2)
Au mai fost nominalizate şi: Ce spun românii (Pro TV), Roata norocului (Kanal D), Cash Taxi (Kanal D)


Au început înscrierile pentru sezonul 7 Visuri la cheiePagina de media

Cel mai bun reality-show cu oameni obişnuiţi – Visuri la cheie (Pro TV)
Au mai fost nominalizate şi: Puterea Dragostei (Kanal D), Mireasa (Antena 1), Gospodar fără pereche (Pro TV)


Cum te poți înscrie în sezonul 7 al emisiunii Visuri la Cheie. PRO TV a făcut anunțulPagina de media

Clasamentul audienţelor este dominat mai ales de emisiuni cu „tradiţie”: Românii au talent, Chefi la cuţite, Visuri la cheie, Vocea, iUmor sau Ferma. 2019, televiziunile n-au dat niciun „Exatlon”.


Pagina de media

Premiile TVmania 2018. Care sunt mai bune emisiuni de divertisment, talent show, concurs, emisiune culinară sau reality


VIRGIL IANŢU dă startul unei noi revoluţii culturale cu noul sezon “Câştigă RomâniaPagina de media

Se poate şi invers: americanii fac o emisiune după români. Formatul Câştigă România va fi adaptat în SUA de Whoopi Goldberg
Creat de compania Zucchero Media în România (cu Virgil Ianţu prezentator, pe TVR), formatul „Win your country” a fost achiziţionat în Statele Unite de un consorţiu format din compania de producţie a actriţei Whoopi Goldberg – One Hoe -, şi 44 Blue Production, anunţă publicaţia Realscreen.


VIDEO. Teo, la 10 ani de Paginademedia.ro. Azi debutează şi ca prezentator Vrei să fii milionarPagina de media

Teo, la 10 ani de Paginademedia.ro. Azi debutează şi ca prezentator Vrei să fii milionar


Ajutor! Vreau să slăbesc, din această săptămână, la Prima TVPagina de media

Nutriţionistul Cornelia Marin şi antrenorul de fitness Stelian Tufaru îi vor ajuta pe cei ce vor să câştige lupta cu kilogramele. Concurenţii emisiunii sunt oameni obişnuiţi, trecuţi prin numeroase încercări de a scăpa de kilogramele. Cornelia Marin este împotriva dietelor „citite în reviste sau găsite pe internet” şi spune că fiecare persoană care îşi doreşte să slăbească trebuie să urmeze o dietă potrivită pentru organismul şi pentru stilul de viaţă pe care le are.


Emisiunea lui Virgil Ianţu de la TVR 2 intră în competiţia Eurovision Creative Forum şi se pregăteşte de „export”Pagina de media

Emisiunea lui Virgil Ianţu, de la TVR 2, remarcată la nivel internaţional. Producţia de cultură generală a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), competiţie care îşi va desemna premianţii în toamna acestui an. Totodată, un vânzător american de formate de emisiuni a realizat o ediţie-pilot în limba engleză pentru export, sub numele „To Win Your Country”.


masterchef-si-visuri-la-cheie_tb730Pagina de media

“De la idee la format TV”. Acesta este titlul unui workshop la care profesori vor fi producătorii unor emisiuni precum MasteChef, Visuri la Cheie, fostul producator general al Pro TV, dar și un invitat internațional cu experiență.


ana-maria-modalca-cover-800

IQads

Zucchero Media si Media Factory organizeaza un workshop, pe 9 decembrie, in care se diseca, in cele mai fine amanunte, mecanismele unei emisiuni TV.