19Jun 2021
Comments Off on Visuri la Cheie

Visuri la Cheie


Visuri la cheie este un reality-show care aduce în prim-plan cazuri sociale impresionante, familii ce primesc ajutorul unor echipe de specialişti pentru a-şi transforma radical locuinţele.
Peste 200 de oameni sunt implicaţi în acest show: voluntari, echipe de constructori, arhitecţi, designeri de interior şi decoratori.

Dragoş Bucur este mesagerul speranței şi are nobila misiune de a prezenta poveştile de viaţă din spatele fiecărei ediţii, de a trăi emoţiile familiilor ce urmează să fie ajutate și de a aduce zâmbetul pe chipul acestora.

De-a lungul celor 8 sezoane, ing. Florin Brînzan a construit case împreună cu echipa de arhitecți și designeri:

Sezoanele 1 și 2 – anii 2014 și 2015

Andrei Samoilă (arhitect), Alina Vîlcu (arhitect), Adela Pârvu (designer de interior)

Sezonul 3 – anul 2016

Omid Ghannadi (arhitect), Alina Vîlcu (arhitect), Adela Pârvu (designer de interior), Dragoș Isăcescu (peisagist)

Sezonul 4 – anul 2017

Omid Ghannadi (arhitect), Alina Vîlcu (arhitect), Adela Pârvu (designer de interior)

Sezonul 5 – anul 2018

Corneliu Ulici (prezentator), Ciprian Vlaicu (arhitect), Valentin Ionașcu (arhitect), Cristina Joia (designer de interior), Adela Pârvu (designer de interior)

Sezoanele 6 și 7 – anii 2019 și 2020

Omid Ghannadi (arhitect), Valentin Ionașcu (arhitect), Cristina Joia (designer de interior), Alina Vîlcu (arhitect), Laura Boghiu (arhitect)

Sezonul 8 – anul 2021

Alexandru Gavrilescu (arhitect), Alina Vîlcu (arhitect), Cristina Joia (designer de interior), Laura Boghiu (arhitect), Andra Marinescu (arhitect)

Visuri la cheie este un format original Endemol Shine (Extreme Make Over Home Edition) difuzat de Pro Tv începând cu anul 2015.

Emisiunea a fost desemnată de către cititorii revistei TV Mania “Cel mai bun reality-show” în anii 2016, 2017, 2018, 2020.

https://visurilacheie.protv.ro

https://www.facebook.com/visurilacheie.protv/

https://www.instagram.com/visurilacheieofficial/

https://protvplus.ro/emisiuni/visuri-la-cheie

https://visurilacheie.protv.ro/stiri/noi-arhitecti-pornesc-in-aventura-visuri-la-cheie-au-inceput-filmarile-noului-sezon.html

https://www.paginademedia.ro/2021/04/visuri-la-cheie-sezon-nou-inscrieri-pro-tv/

https://playtech.ro/stiri/adevarul-despre-emisiunea-visuri-la-cheie-o-femeie-care-le-a-cerut-ajutorul-a-rupt-acum-tacerea-despre-echipa-de-la-pro-tv-71892

19Jun 2021
Comments Off on Câștigă România!

Câștigă România!


Câștigă România! este un quiz show cu durata de 48 de minute, împărțit în trei runde la care participă trei concurenți. Pentru a câștiga, concurenții trebuie să răspundă la întrebări interesante și amuzante de cultură generală din istoria, cultura sau geografia diferitelor regiuni ale României.

Fiecare răspuns corect îi ajută pe concurenți să cucerească, județ cu județ, teritoriul țării. La finalul fiecărei runde, este eliminat concurentul cu cele mai puține răspunsuri corecte. Concurenții care urmează să părăsească competiția pot să câștige sume de bani cu ajutorul unor întrebări suplimentare.

În runda a treia, concurentul devenit finalist, are la dispoziție 3 minute să răspundă la cât mai multe întrebări. Premiul ediției constă într-o sumă de bani înmulțită cu numărul de județe cucerite de acesta de-a lungul concursului.

Finalistul are opțiunea de a veni și în ediția următoare și de a rămâne în concurs până va fi eliminat de un alt concurent.

Concurentul care reușește să câștige zece ediții consecutive intră în posesia marelui premiu – un autoturism.

Câștigă România! este un format original Zucchero Media difuzat de TVR2 începând cu anul 2017, gazda emisiunii fiind Virgil Ianțu.

Emisiunea a fost desemnată de către cititorii revistei TV Mania “Cea mai bună emisiune concurs” în anii 2017 și 2020.

În 2017, Câștigă România! a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union) și un an mai târziu, emisiunea a fost selectată în finala International Format Awards 2018, la secţiunea “Cel mai bun format de game show de studio”.

http://tvr2.tvr.ro/emisiuni/castiga-romania-_20508.html

https://www.instagram.com/castiga.romania/?hl=ro

https://www.facebook.com/castigaromania/

19Jun 2021
Comments Off on Roata norocului

Roata norocului


Roata norocului este o emisiune concurs bazată pe un joc simplu: dezlegarea puzzle-urilor de cuvinte. Pe parcursul celor patru runde, concurenții vor avea șansa să câștige de la sume de bani, produse electronice și electrocasnice până la cel mai râvnit premiu al concursului: un autoturism.

Roata norocului (Wheel of Fortune) este un format original american, creat de Merv Griffin ce a avut premiera în anul 1975. Este cel mai longeviv şi de succes concurs TV, a câştigat 5 premii Emmy şi s-a bucurat de mai mult de 60 de adaptări în teritoriile în care a fost difuzat.

Emisiunea este difuzată de Kanal D din anul 2012 și a avut 2 prezentatori: Liviu Vârciu între anii 2012-2013 și Adrian Cristea (alias Bursucu’) din 2015 și în prezent, fiind asistați de Ana Maria Barnoschi.

https://www.kanald.ro/emisiuni/roata-norocului-16732010

https://www.facebook.com/RoataNorocului/

19Jun 2021
Comments Off on Vedeta populară

Vedeta populară


Vedeta Populară este primul talent show din România dedicat în exclusivitate folclorului. Concurenții aleși prin preselecții organizate în toată țara se întrec pentru titlul de Vedeta Populară și pentru premiul de 100.000 de lei.

Concurenți talentați, un decor impresionant, o emisiune care pune în lumină identitatea națională și propune un divertisment de calitate, care atrage deopotrivă publicul conservator și audiența mai tânără. În fiecare dintre etapele preliminare, 5 concurenți se luptă pentru un loc în semifinală. Unul singur câștigă, în Marea Finală, titlul de Vedeta Populară.

Emisiunea Vedeta Populară este prezentată de Iuliana Tudor iar juriul care decide câștigătorii este format din personalități îndrăgite și respectate din lumea folclorului: Elise Stan, Cornelia Rednic, Niculina Stoican, Grigore Leșe și Bogdan Mihai Simion. În juriul emisiunii au mai fost: Mircea Dinescu, Laura Lavric și Constantin Enceanu.

Sunt atenţi la emoţiile concurenţilor şi îi ajută să le depăşescă actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschicoprezentatorii Iulianei Tudor în show.

Emisiunea a câștigat și câteva dintre cele mai importante premii de televiziune din România: premiul TV Mania pentru “Cel mai bun Talent Show” și premiul Radar de Media pentru “Cea mai bună emisiune de divertisment”.

Vedeta Populară este un format de televiziune dezvoltat de TVR împreună cu Zucchero Media. Emisiunea lansată în octombrie 2017 este difuzată de postul public TVR1 și în aprilie 2021 a început sezonul 6.

http://tvr1.tvr.ro/emisiuni/vedeta-populara_20561.html

https://www.paginademedia.ro/stiri-media/vedeta-populara-sezon-sase-fara-dinescu-20117833

19Jun 2021
Comments Off on Șef sub acoperire

Șef sub acoperire


Șef sub acoperire este un reality-show care surprinde oamenii la locurile lor de muncă. Fiecare episod are ca protagonist șeful unei companii care, deghizat în mod natural, muncește timp de câteva zile alături de angajații săi, fără ca aceștia să-i cunoască adevarata identitate.

La finalul perioadei de ucenicie, după ce descoperă problemele cu care se confruntă oamenii și eforturile pe care le depun, șeful își dă masca jos și își recompensează angajații datorită cărora compania lui are succes.

Întreaga experienţă va schimba atât modul în care şeful îşi priveşte propria companie, cât şi cum privesc angajaţii propriul loc de muncă.

Printre companiile care au participat la emisiune se numără Blue Air, BGS, Alka, Fan Curier, Râureni, Electrica SA, Glovo, Spartan.

Şef sub acoperire este un format original Studio Lambert (Undercover Boss), difuzat de PRO TV începând cu anul 2019.

https://sefsubacoperire.protv.ro/

https://www.facebook.com/sefsubacoperire/

https://www.paginademedia.ro/2019/08/nou-format-reality-pro-tv-sef-sub-acoperire/

https://playtech.ro/stiri/cum-poti-sa-participi-la-sef-sub-acoperire-daca-ai-o-firma-cu-cel-putin-20-de-angajati-48418

19Jun 2021
Comments Off on Vrei să fii milionar?

Vrei să fii milionar?


Vrei să fii milionar? este un game show care a marcat un traseu important în evoluția formatelor TV din întreaga lume.

Cu audiențe record în toate țările în care a fost produs și difuzat, emisiunea Vrei să fii milionar? a devenit un fenomen prin modalitatea în care a îmbinat divertismentul cu jocul, cunoștințele de cultură generală cu suspansul, drama cu posibilitatea câștigării unui premiu fără precedent: 1 million de lei!

Concurenții vor avea de răspuns la 15 întrebări, de dificultate diferită, având la dispoziție patru variante ajutătoare: „50-50”, „Sună un prieten”, „Întreabă publicul” și „Schimbă întrebarea”.

Vrei să fii milionar? este mai mult decât un game show: cu o imagine deosebită, o muzică specială de atmosferă, fiecare episod conţine dramă şi suspans atunci când concurenţii se confruntă cu dilema de a câştiga sau de a pierde sume importante de bani care le pot schimba viaţa.

Emisiunea a debutat la Kanal D, fiind prezentată de Virgil Ianțu între anii 2011-2012.

După un periplu la o altă televiziune (Prima TV, în anul 2014) emisiunea revine la Kanal D în anul 2018 cu Teo Trandafir în calitate de moderator.

Vrei să fii milionar? este un format original 2waytraffic, a Sony Pictures Entertainment Company (Who wants to be a millionaire?), multiplu câştigător de premii în lume precum și în România, premiul TV Mania pentru “Cea mai bună emisiune concurs” în anul 2011.

https://www.kanald.ro/emisiuni/vrei-sa-fii-milionar-16732916

https://www.facebook.com/Vreisafiimilionar/

19Jun 2021
Comments Off on Supraviețuitorul

Supraviețuitorul


Supraviețuitorul – Iadul din Paradis, este un reality-show care aduce laolaltă un grup de străini aflați într-un loc izolat unde trebuie să-și obțină singuri mâncare, apă, foc și un adăpost.

Realizată în premieră în România și prezentată de Dragoș Bucurenci, emisiunea a urmărit evoluția unui grup de oameni, pe o insulă izolată din Filipine.

Împărțiți în două echipe, participanții se întrec în competiții fizice dificile pentru recompense și pentru imunitate. Din echipa pierzătoare pleacă un membru, votat de coechipieri în Consiliul Tribal. Concurenții se elimină pe rând, până când rămâne unul singur, desemnat “Unicul supraviețuitor” și câștigătorul premiului de 100.000 de euro.

Supraviețuitorul – Iadul din Paradis a fost bine primit, în special de publicul tânăr și a deschis, în România, calea emisiunilor reality realizate în condiții dificile de viață, în locuri exotice.

Supraviețuitorul este adaptarea formatului internațional de succes “Survivor” creat de Charlie Parsons și a fost difuzat de postul PRO TV în anul 2016.

https://supravietuitorul.protv.ro/

https://www.facebook.com/supravietuitorulromania/

https://supravietuitorul.protv.ro/stiri/lucian-a-castigat-supravietuitorul.html

19Jun 2021
Comments Off on Bătrâni și neliniștiți

Bătrâni și neliniștiți


Bătrâni și neliniștiți este un show inedit filmat cu camera ascunsă care îi lasă pe tineri cu gura căscată.

Cei șapte protagoniști sunt actori amatori și chiar dacă au vârste cuprinse între 60 și 80 de ani și-au păstrat spiritul tânăr. Aceștia vor ieşi pe străzi şi vor face farse pentru a surprinde reacţia celor din jur.

Cine a spus că persoanele trecute de a doua tinerețe își pierd umorul? Tinerii ar trebui să fie cu ochii-n patru pentru că pot deveni oricând personajul principal al farsei.

Bătrâni și neliniștiți este varianta autohtonă a formatului belgian “Benidorm Bastards” dezvoltat de Shelter și distribuit de SevenOne International. Emisiunea cu o durată de 22 minute a fost difuzată de Prima TV între anii 2010-2012.

https://www.primatv.ro/stiri/intern/batrani-si-nelinistiti-farsori-experimentati-la-prima-tv-19698520

https://www.primatv.ro/stiri/intern/batrani-si-nelinistiti-incheie-cel-de-al-doilea-sezon-la-prima-tv-19697067

https://www.apropotv.ro/batrani-si-nelinistiti-se-tin-de-farse-la-prima-tv-19795474

19Jun 2021
Comments Off on Mobilul

Mobilul


 

Mobilul a câștigat premiul Emmy pentru “Cel mai bun format de televiziune” în anul 2009. În această cursă agitată și tensionată împotriva timpului, 2 candidați sunt luați din viața lor de zi cu zi să participe la un concurs într-o lume diferită de cea pe care o cunoaștem.

Undeva în oraș, 2 telefoane mobile sunt plasate la întâmplare în locuri diferite și amândouă vor suna aproximativ în același timp… oricine poate răspunde… dacă o face, o voce îi va spune că poate câștiga o sumă substanțială de bani – 10.000 lei.

Din acel moment, cele 2 persoane care au avut curajul să răspundă la telefon vor avea de îndeplinit 5 sarcini. Aceste sarcini îi vor aduce pe cei 2 candidați împreună, iar aceștia vor încerca să depășească toate obstacolele pentru a-și atinge scopul: câștigarea premiului de 10.000 lei.

În final doar unul va câștiga!

Emisiunea este prezentată de Virgil Ianţu.

Mobilul este un format original Park Lane TV (The Phone) și a fost difuzat de Prima TV în anul 2009.

19Jun 2021
Comments Off on Super potriveala

Super potriveala


Super potriveala este un game show inedit în care șase vedete de top din România pot aduce concurenților un premiu de 25.000 de lei. În fiecare ediție, doi concurenți (non-vedete) își vor testa abilitățile și se vor distra copios încercând să afle cuvintele lipsă dintr-o propoziție, astfel încât răspunsurile lor să se potrivească cu cele ale starurilor din panel.

“Potrivirea”, care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenți, se obține atunci când un concurent și un membru al panelului oferă un răspuns identic/similar la aceeași întrebare.

Super potriveala este un format original Fremantle Media (Match game), a fost prezentat de Jorge și a fost difuzat de Kanal D în anul 2017.

https://www.kanald.ro/super-potriveala-din-2-septembrie-de-la-ora-20-00-la-kanal-d-17172187

https://www.eva.ro/shopping/divertisment/jorge-invita-vedetele-la-super-potriveala-un-adevarat-regal-al-umorului-si-al-bunei-dispozitii-articol-164009.html

19Jun 2021
Comments Off on Super Trip

Super Trip


Super Trip este un reality-show ce reunește într-un autocar cinci perechi de concurenți care vor face turul României în 9 săptămâni. Niciun tur nu se face fară un ghid! În cazul nostru, Andi Vasluianu este cel care îi va ghida pe concurenți spre cele mai frumoase locuri ale țării noastre și îi va îndemna să parcurgă activități dintre cele mai variate.

Activitățile pregătite sunt de la cele mai haioase până la cele mai periculoase. Scopul este de a rămâne cât mai mult în această vacanță. Concursul este simplu: la finalul fiecărei ediții, o pereche va fi eliminată, în urma votului celorlalți participanți, urmând ca din episodul următor să fie înlocuiți cu o altă echipă.

Super Trip este un format original deținut de ITV Studios (Coach Trip) și a fost difuzat de PRO TV în anul 2015.

https://www.protv.ro/super-trip

https://stirileprotv.ro/stiri-despre/super-trip/

https://tvmania.ro/andi-vasluianu-are-ajutoare-celebre-la-super-trip-182786.html

19Jun 2021
Comments Off on Killer Karaoke

Killer Karaoke


Killer Karaoke este un game show american în care concurenții vor cânta live în fața publicului și trebuie să continue melodia indiferent de ce li se întâmplă pe scenă: fac cunoștință cu șerpi neprietenoși, sunt nevoiți să se “răcorească” în fața a trei ventilatoare puternice sau sunt supuși unei terapii de șoc.

În fiecare ediție sunt trei runde și o finală. În fiecare rundă vor cânta, pe rând, câte doi concurenți. După fiecare pereche, publicul își votează favoritul, care va rămâne în concurs pentru runda finală.

În runda finală intră cei trei participanți aleși de către public. Aceștia vor încearca să rămână cât mai mult pe un disc rotativ, în timp ce cântă. Cu cât reușesc să stea mai mult pe disc, cu atât au șansa de a câștiga mai mulți bani.

Killer Karaoke este un format Banijay, prezentat de Ștefan Stan și difuzat de Prima TV în anul 2013.

19Jun 2021
Comments Off on Găsește-mi familia!

Găsește-mi familia!


Găsește-mi familia! este un docu-reality care își propune să ducă la îndeplinire misiunea specială de a găsi și de a face posibile întâlnirile emoționante dintre persoanele al căror suflet a fost întotdeauna incomplet fără cealaltă jumătate a mamei, fratelui, surorii sau tatălui.

Emisiunea încearcă să răspundă unor întrebări cum ar fi: “Cine este mama mea?”, “De ce am fost dat spre adopție?”, “Unde-l pot găsi pe tatăl meu?”, “Cum arată frații mei?”, cu alte cuvinte vine în întâmpinarea persoanelor care, dintr-un motiv sau altul, nu-și cunosc rudele de gradul întâi sau le-au pierdut urma de mulți ani.

Emisiunea a fost prezentată de Raluca Moianu și Eduard Petru.

Găsește-mi familia! este un format original KRO (Find my family), difuzat de Kanal D între anii 2011-2012.

https://www.kanald.ro/emisiuni/gaseste-mi-familia-16732941

19Jun 2021
Comments Off on Popa Prostu’

Popa Prostu’


Popa prostu’ este un game show internațional în care o gaşcă formată din şase prieteni merge la bibliotecă, dar nu pentru a studia ci pentru a se distra la maximum jucând cărţi.

“Norocosul” care pierde este supus unor pedepse care de care mai trăsnite. Orice ar face, acesta trebuie să păstreze liniștea și să nu deranjeze celelalte persoane aflate în bibliotecă.

Indiferent cât de grele sunt pedepsele, participanții nu au voie să se ajute între ei sau să facă zgomot și nici măcar să râdă. Până la urmă se află într-o bibliotecă!

Gazda emisiunii este controversata Simona Sensual.

Popa Prostu’ este un format original Sony Pictures (Silent library) și a fost difuzat de B1 TV în anul 2008.

https://www.apropotv.ro/simona-sensual-prezentatoare-la-b1-tv-19804149

19Jun 2021
Comments Off on Hipnoza, jocurile minții

Hipnoza, jocurile minții


Hipnoza, jocurile minții este primul show de hipnoză din România.

Opt oameni aleși din public sunt hipnotizați devenind astfel vedetele emisiunii. Fără nicio repetiție, prezentatorul expert în hipnoză îi transformă pe aceștia în cele mai spontane persoane care fac lucruri ieșite din comun. După ce sunt trecuți prin mai multe teste și băgați în transă, cei opt participanți vor face tot ce le va spune hipnotizatorul: pot merge și vorbi ca un marțian, se pot crede un dirijor sau pot cânta ca Elvis Prestley. Totul este controlat iar participanții sunt în siguranță.

Pe lângă faptul că toată lumea se va distra copios, participanții își vor da seama după spectacol că pot face lucruri de care nu se credeau în stare.

Specialistul în hipnoză, cel care este responsabil cu introducerea în transă a celor opt participanți este Vlad Grigorescu.

Hipnoza, jocurile minții este un format original Sony Pictures (The Hypnotic World) difuzat de Prima TV în anul 2009.

 

https://www.primatv.ro/stiri/intern/din-2-august-hipnoza-jocurile-mintii-face-imposibilul-posibil-la-prima-tv-19719696

https://adevarul.ro/news/societate/hipnoza-jocurile-mintii-show-nou-tv-1_50ad59bd7c42d5a663937a96/index.html

19Jun 2021
Comments Off on Jumătatea mea știe!

Jumătatea mea știe!


Jumătatea mea știe! este o emisiune concurs pentru cei îndrăgostiți. Patru cupluri puse pe distracție vor putea câștiga o mașină dacă fac dovada că merită acest lucru. Partenerii trebuie să arate că se cunosc foarte bine, că sunt spontani, că se susțin unul pe celălalt și nu se dau în lături de la cele mai trăsnite probe.

Cele 5 probe solicită abilitățile partenerilor de cuplu: îndemânarea, forța, echilibrul, rezistența sau rapiditatea. Pentru a câștiga probele, partenerii vor încerca să realizeze pariul făcut de celălalt. Faptul că pe parcursul desfășurării emisiunii, în timpul pariurilor mai ales, cuplurile nu se pot consulta între ele constituie unul din elementele importante ale formatului.

Prezentatorul emisiunii este Cove (Gabriel Coveșeanu), “ajutat” la probe de Ionuț Iftimoaie și Andreea Tonciu.

Jumătatea mea știe! este un format original turcesc, “Ben Bilmem Esim Bilir” (My partner knows) difuzat de Kanal D în anul 2013.

https://www.kanald.ro/tags/cove-jumatatea-mea-stie/

https://www.kanald.ro/jumatatea-mea-stie-din-culisele-unui-show-cu-miza-16672972

 

19Jun 2021
Comments Off on Varză TV

Varză TV


Varză TV este un sketch comedy cu o durată de 30 de minute.

Varză TV este o mică stație de televiziune unde totul merge pe dos. Emisiunile sunt total nepotrivite, ratingul este mic, angajații nu sunt în toate facultățile mintale judecând după comportamentul lor, echipamentul tehnic este stricat și continuă să facă probleme. De fapt, Varză TV este locul în care televiziunea atinge cele mai absurde cote.

Emisiunea satirizează, depășind limitele exagerării, toate defectele fenomenului modern numit televiziune: nevoia de senzațional, expunerea nejustificată a violenței absurde, promovarea agresivă a celebrităților și a persoanelor publice, tendința plictisitoare a talk-show-urilor de a despica firul în patru, promovarea agresivă a propriei rețele de televiziune și multe altele.

Varză TV este un format original Zucchero Media, difuzat de Kanal D între anii 2008-2009.

https://www.kanald.ro/filme/varza-tv-16731209

https://www.cinemagia.ro/filme/varza-tv-28641/

https://www.apropotv.ro/tag/varza-tv

19Jun 2021
Comments Off on Prima iubire

Prima iubire


Prima iubire este un reality-show în care oamenii obișnuiți își împărtășesc prima lor relație de iubire. Cea mai emoționantă parte a emisiunii este momentul reîntâlnirii cu persoana care le-a făcut inima să tresară ca nimeni altcineva. Chiar dacă au suferit în trecut, acum vor fi fericiți. Povești vesele, povești triste… ca în viața obișnuită.

Deasemenea, o vedetă ne va împărtăși detalii picante ale primei sale iubiri.

Gazda emisiunii este Gelu Voicu.

Prima iubire este un format original KRO, difuzat de Romantica TV în anul 2007.

19Jun 2021
Comments Off on Familii în impas

Familii în impas


 

Familii în impas este un docu-reality care schimbă vieți, un format unic care combină dramele sfâșietoare cu informații dar și cu divertisment. În fiecare episod o familie își pune la dispoziție casa, conturile, mintea și sufletul în speranța îmbunătățirii vieții.

Familiile trec printr-un proces compromițător, ghidați de un antrenor personal care-i va ajuta să depășească criza și să-și înfrunte viciile.

Antrenorul personal este actorul Claudiu Maier sub pseudonimul Vladimir Sturz.

Familii în impas este un format original Armoza Formats (Overdraft Family) difuzat de TVR2 între anii 2007-2008.

https://www.monitorulsv.ro/Fapt-divers/2007-10-22/Familii-in-impas-reality-show-pe-teme-financiare

https://www.gandul.ro/magazin/familii-in-impas-din-nou-la-tvr-2-2353928

19Jun 2021
Comments Off on The Pranksters

The Pranksters


The Pranksters – Glumeții

The Pranksters este un spectacol realizat de o gașcă de copii cu vârste între 7 și 15 ani. Copiii sunt lăsați să născocească glume neconvenționale care să-i facă pe adulți să devină victime. Imaginația lor nu are limite iar distracția este dublată de reacția adulților de la final, atunci când află că au fost victimele unor copii.

Oricine poate face o poznă, oricui i se poate face o glumă şi totul se termină în hohotele de râs surprinse cu o cameră ascunsă.

The Pranksters este un format original Zucchero Media difuzat de-a lungul anilor de mai multe televiziuni: Prima TV și Național TV începând cu anul 2011 iar din anul 2021 de TVR2.