Ajutor! Vreau să SlăbescCei doi experți: Cornelia Marin, nutriționist şi Stelian Tufaru, instructor de fitness ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus.

Cei care participă la emisiune sunt oameni obișnuiți care din diverse motive iau decizia de a-și schimba modul de viață. Fie că doresc să-şi recapete respectul de sine sau din motive legate de sănătate, fie sunt proaspete mămici care doresc să-şi recapete silueta sau chiar femei care doresc să devină mămici şi nu pot din cauza kilogramelor în plus.

Cornelia Marin are peste 15 ani de experienţă în nutriţie şi ne va învăța care sunt paşii de urmat pentru o siluetă perfectă.

Stelian Tufaru este instructor de fitness și este alături de participanți motivându-i să se antreneze și după ce au pierdut în greutate.

Ajutor! Vreau să slăbesc este un format original Zucchero Media difuzat de Prima TV între anii 2013-2014, revenind cu un nou sezon în anul 2018.

 

https://www.paginademedia.ro/2018/04/ajutor-vreau-sa-slabesc-din-aprilie-la-prima-tv/

https://okmagazine.ro/sfaturi-pentru-slabit-de-la-un-nutritionista-cornelia-marin-eu-fug-de-alimentele-cu-gluten/a18278056

https://tvmania.ro/ajutor-vreau-sa-slabesc-primele-rezultate-135112.html

https://www.paginademedia.ro/2013/02/p-ajutor-vreau-sa-slabesc-emisiune-de-educatie-si-sanatate-sponsorizata-de-colonhelp-la-prima-tv/

https://colonhelp.ro/ajutor-vreau-sa-slabesc/retete-ajutor-vreau-sa-slabesc-episodul-1/