Batrani si nelinistiti


 


„Batrani si nelinistiti” ii lasa pe tineri cu gura cascata

Sapte pensionari filmati cu camera ascunsa se tin de sotii la Prima TV

,,Batrani si nelinistiti”, un show inedit filmat cu camera ascunsă, cu o durata de 22 de minute, difuzat pe PRIMA TV , este varianta autohtonă a formatului belgian “Benidorm Bastards” dezvoltat de Shelter si distribuit in Romania de Seven One International , câştigător a mai multe premii, printre care “Golden Rose”, “Cel mai bun spectacol de comedie” şi “Cel mai bun program TV”, show-ul a fost importat cu succes până acum în mai multe ţări europene.

Cine a spus ca persoanele trecute de a doua tinerete isi pierd umorul, ar fi bine sa urmareasca atent emisiunea „Batrani si nelistiti” si sa ia aminte. Iar tinerii ar trebui sa fie cu ochii-n patru, mai ales daca au persoane mai varstnice prin preajma, pentru ca pot deveni oricand personajul principal al show-ului

Cei sapte protagonisti ai emisiunii sunt actori amatori si chiar daca au varste cuprinse intre 60 si 80 de ani, si-au pastrat spiritul tanar si nelinistit. Ei vor ieşi pe străzi şi vor face farse pentru a surprinde reacţia celor din jur. Poantele lor vor surprinde atat prin absurditate cat si prin faptul ca vor fi foarte amuzante. Vor fi farse verbale, in care batranii vor avea un discurs, poante vizuale sau farse prin telefon, in care victimele sunt sunate de varstnici si le sunt adresate intrebari absurde sau le sunt cerute informatii ciudate ori convorbirile batranilor socheaza victimele care aud conversatia.