Gaseste-mi familia


 


“Gaseste-mi familia”

Durata :65 minute

“Gaseste-mi familia” incearca sa raspunda unor intrebari cum ar fi – “Cine este mama mea?”, “De ce am fost dat spre adoptie?’, “Unde-l pot gasi pe tatal meu?”, “Cum arata fratii mei?”, cu alte cuvinte vine in intampinarea persoanelor care, dintr-un motiv sau altul, nu-si cunosc rudele de gradul intai sau le-au pierdut urmele de multi ani.

Emisiunea isi propune sa duca la indeplinire misiunea speciala de a gasi si a face posibile intalnirile emotionante dintre persoane al caror suflet a fost intotdeauna incomplet fara cealalta jumatate a mamei, fratelui, surorii sau tatalui.

Este un format original KRO , care a inceput sa fie difuzata in Olanda acum 19 ani si continua sa faca audiente record si astazi. De-a lungul anilor a fost difuzata cu succes in Europa, in tari precum Spania, Danemarca, Estonia ,Finlanda, Germania, Suedia, Belgia, Norvegia sau Polonia dar si in Statele Unite sau Australia.

In Romania, “Gaseste-mi familia” a putut fi urmarita pe postul de televiziune KanalD. Emisiunea a fost prezentata de Raluca Moianu si Eduard Petru.