Super Trip


 


„Super Trip” este un reality show ce reuneste intr-un autocar 5 perechi de concurenti care vor face turul Romaniei in 9 saptamani. Niciun tur turistic nu se face fara un ghid! In cazul nostru actorul Andi Vasluianu va fi cel care ii va ghida pe concurenti spre cele mai frumoase locuri ale tarii noastre si ii va indemna sa parcurga activitati dintre cele mai variate.
Activitatile pe care le-am pregatit echipelor sunt de la cele mai haioase pana la cele mai periculoase. Pe parcursul show-ului, perechile vor avea momente cand vor rade cu gura pana la urechi si ocazii in care vor tipa din toti rarunchii. In acest show adrenalina si aventura merg mana-n mana cu voia buna.
Scopul celor 5 echipe participante este de a ramane cat mai mult in aceasta vacanta. Astfel, ei au oportunitatea de a vizita cat mai multe obiective turistice ale Romaniei. Oamenii obisnuiti vin din medii si civilizatii diferite care si-au pus amprenta pe personalitatea lor insa in acest tur ei trebuie sa convietuiasca si sa-si faca sederea cat mai placuta.
Concursul este simplu – la finalul fiecarei editii, dupa ce echipele au avut parte de tot felul de activitati, ei vor nominaliza pe cei pe care nu-i mai doresc alaturi de ei in turul Romaniei. Perechea care acumuleaza 2 cartonase galbene primeste un cartonas rosu si pleaca acasa. Ca asa-i in fotbal! Ei vor fi inlocuiti de o alta echipa inca din urmatorul episod.
Super Trip este show-ul de televiziune care uneste cat mai multe si colorate caractere pe care le imbarca in autocarul a carei destinatie va fi intotdeauna distractia.

Join the discussion

Your email address will not be published. Required fields are marked *