SupraviețuitorulSupraviețuitorul – Iadul din Paradis, este un reality-show care aduce laolaltă un grup de străini aflați într-un loc izolat unde trebuie să-și obțină singuri mâncare, apă, foc și un adăpost.

Realizată în premieră în România și prezentată de Dragoș Bucurenci, emisiunea a urmărit evoluția unui grup de oameni, pe o insulă izolată din Filipine.

Împărțiți în două echipe, participanții se întrec în competiții fizice dificile pentru recompense și pentru imunitate. Din echipa pierzătoare pleacă un membru, votat de coechipieri în Consiliul Tribal. Concurenții se elimină pe rând, până când rămâne unul singur, desemnat “Unicul supraviețuitor” și câștigătorul premiului de 100.000 de euro.

Supraviețuitorul – Iadul din Paradis a fost bine primit, în special de publicul tânăr și a deschis, în România, calea emisiunilor reality realizate în condiții dificile de viață, în locuri exotice.

Supraviețuitorul este adaptarea formatului internațional de succes “Survivor” creat de Charlie Parsons și a fost difuzat de postul PRO TV în anul 2016.

https://supravietuitorul.protv.ro/

https://www.facebook.com/supravietuitorulromania/

https://supravietuitorul.protv.ro/stiri/lucian-a-castigat-supravietuitorul.html