Vedeta popularăVedeta Populară este primul talent show din România dedicat în exclusivitate folclorului. Concurenții aleși prin preselecții organizate în toată țara se întrec pentru titlul de Vedeta Populară și pentru premiul de 100.000 de lei.

Concurenți talentați, un decor impresionant, o emisiune care pune în lumină identitatea națională și propune un divertisment de calitate, care atrage deopotrivă publicul conservator și audiența mai tânără. În fiecare dintre etapele preliminare, 5 concurenți se luptă pentru un loc în semifinală. Unul singur câștigă, în Marea Finală, titlul de Vedeta Populară.

Emisiunea Vedeta Populară este prezentată de Iuliana Tudor iar juriul care decide câștigătorii este format din personalități îndrăgite și respectate din lumea folclorului: Elise Stan, Cornelia Rednic, Niculina Stoican, Grigore Leșe și Bogdan Mihai Simion. În juriul emisiunii au mai fost: Mircea Dinescu, Laura Lavric și Constantin Enceanu.

Sunt atenţi la emoţiile concurenţilor şi îi ajută să le depăşescă actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschicoprezentatorii Iulianei Tudor în show.

Emisiunea a câștigat și câteva dintre cele mai importante premii de televiziune din România: premiul TV Mania pentru “Cel mai bun Talent Show” și premiul Radar de Media pentru “Cea mai bună emisiune de divertisment”.

Vedeta Populară este un format de televiziune dezvoltat de TVR împreună cu Zucchero Media. Emisiunea lansată în octombrie 2017 este difuzată de postul public TVR1 și în aprilie 2021 a început sezonul 6.

http://tvr1.tvr.ro/emisiuni/vedeta-populara_20561.html

https://www.paginademedia.ro/stiri-media/vedeta-populara-sezon-sase-fara-dinescu-20117833