Visuri la CheieVisuri la cheie este un reality-show care aduce în prim-plan cazuri sociale impresionante, familii ce primesc ajutorul unor echipe de specialişti pentru a-şi transforma radical locuinţele.
Peste 200 de oameni sunt implicaţi în acest show: voluntari, echipe de constructori, arhitecţi, designeri de interior şi decoratori.

Dragoş Bucur este mesagerul speranței şi are nobila misiune de a prezenta poveştile de viaţă din spatele fiecărei ediţii, de a trăi emoţiile familiilor ce urmează să fie ajutate și de a aduce zâmbetul pe chipul acestora.

De-a lungul celor 8 sezoane, ing. Florin Brînzan a construit case împreună cu echipa de arhitecți și designeri:

Sezoanele 1 și 2 – anii 2014 și 2015

Andrei Samoilă (arhitect), Alina Vîlcu (arhitect), Adela Pârvu (designer de interior)

Sezonul 3 – anul 2016

Omid Ghannadi (arhitect), Alina Vîlcu (arhitect), Adela Pârvu (designer de interior), Dragoș Isăcescu (peisagist)

Sezonul 4 – anul 2017

Omid Ghannadi (arhitect), Alina Vîlcu (arhitect), Adela Pârvu (designer de interior)

Sezonul 5 – anul 2018

Corneliu Ulici (prezentator), Ciprian Vlaicu (arhitect), Valentin Ionașcu (arhitect), Cristina Joia (designer de interior), Adela Pârvu (designer de interior)

Sezoanele 6 și 7 – anii 2019 și 2020

Omid Ghannadi (arhitect), Valentin Ionașcu (arhitect), Cristina Joia (designer de interior), Alina Vîlcu (arhitect), Laura Boghiu (arhitect)

Sezonul 8 – anul 2021

Alexandru Gavrilescu (arhitect), Alina Vîlcu (arhitect), Cristina Joia (designer de interior), Laura Boghiu (arhitect), Andra Marinescu (arhitect)

Visuri la cheie este un format original Endemol Shine (Extreme Make Over Home Edition) difuzat de Pro Tv începând cu anul 2015.

Emisiunea a fost desemnată de către cititorii revistei TV Mania “Cel mai bun reality-show” în anii 2016, 2017, 2018, 2020.

https://visurilacheie.protv.ro

https://www.facebook.com/visurilacheie.protv/

https://www.instagram.com/visurilacheieofficial/

https://protvplus.ro/emisiuni/visuri-la-cheie

https://visurilacheie.protv.ro/stiri/noi-arhitecti-pornesc-in-aventura-visuri-la-cheie-au-inceput-filmarile-noului-sezon.html

https://www.paginademedia.ro/2021/04/visuri-la-cheie-sezon-nou-inscrieri-pro-tv/

https://playtech.ro/stiri/adevarul-despre-emisiunea-visuri-la-cheie-o-femeie-care-le-a-cerut-ajutorul-a-rupt-acum-tacerea-despre-echipa-de-la-pro-tv-71892