Vrei să fii milionar?Vrei să fii milionar? este un game show care a marcat un traseu important în evoluția formatelor TV din întreaga lume.

Cu audiențe record în toate țările în care a fost produs și difuzat, emisiunea Vrei să fii milionar? a devenit un fenomen prin modalitatea în care a îmbinat divertismentul cu jocul, cunoștințele de cultură generală cu suspansul, drama cu posibilitatea câștigării unui premiu fără precedent: 1 million de lei!

Concurenții vor avea de răspuns la 15 întrebări, de dificultate diferită, având la dispoziție patru variante ajutătoare: „50-50”, „Sună un prieten”, „Întreabă publicul” și „Schimbă întrebarea”.

Vrei să fii milionar? este mai mult decât un game show: cu o imagine deosebită, o muzică specială de atmosferă, fiecare episod conţine dramă şi suspans atunci când concurenţii se confruntă cu dilema de a câştiga sau de a pierde sume importante de bani care le pot schimba viaţa.

Emisiunea a debutat la Kanal D, fiind prezentată de Virgil Ianțu între anii 2011-2012.

După un periplu la o altă televiziune (Prima TV, în anul 2014) emisiunea revine la Kanal D în anul 2018 cu Teo Trandafir în calitate de moderator.

Vrei să fii milionar? este un format original 2waytraffic, a Sony Pictures Entertainment Company (Who wants to be a millionaire?), multiplu câştigător de premii în lume precum și în România, premiul TV Mania pentru “Cea mai bună emisiune concurs” în anul 2011.

https://www.kanald.ro/emisiuni/vrei-sa-fii-milionar-16732916

https://www.facebook.com/Vreisafiimilionar/